βιολογικο ελληνικο γιαουρτιβιολογικο γιαουρτιελληνικο γιαουρτι κατσικας
ΣορβάςΣας άρεσε; Κοινοποιήστε το!

Σορβάς

Συστατικά για τον Σορβά
  • 200 γρ. πλιγούρι
  • 500 γρ. κατσικίσιο γιαούρτι «ΒΕΛΟΥΔΟ» ΒιοΑγρός
  • 100 γρ. βούτυρο ( ή 100 ml λάδι)
  • Ρίγανη και δυόσμος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Νερό
Εκτέλεση
  • Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το πλιγούρι με αλάτι.
  • Μόλις βράσει κρατάμε λίγο ζωμό (2 – 3 κουταλιές της σούπας) και διαλύουμε με αυτό το γιαούρτι.
  • Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και σιγά σιγά ρίχνουμε το μείγμα από ζωμό και γιαούρτι.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο με τον δυόσμο και έπειτα το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  • Τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και πιπέρι.
Για το σερβίρισμα

Σερβίρετε τον Σορβά χλιαρό ή κρύο!

Χρόνος Εκτέλεσης και Ψησίματος: 40’
Μερίδες: 6 - 8
Βαθμός Δυσκολίας: 2

# Instagram

@veloudodairy