Συστατικά
- 4 τορτίγιες
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 3 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
- 2 φρέσκα μανιτάρια
- ½ σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- Αλάτι, πιπέρι, κάρυ
- Ελαιόλαδο
Για τη σως γιαουρτιού
- 170 γρ. κατσικίσιο στραγγιστό γιαούρτι ”Βελούδο”
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα (απαλή ή πικάντική)
- 1 κ.γ. μέλι
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σως.
- Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ και ανακατεύουμε να απλωθούν τα μπαχαρικά.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα ακόμα λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά).
- Απλώνουμε στις τορτίγιες τη σως, τα λαχανικά και το κοτόπουλο.
- Τις τυλίγουμε σφικτά σε ρολάκια, τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και τις ψήνουμε στο φούρνο για 6 - 8 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Χρόνος Εκτέλεσης: 30’
Μερίδες: 4
Βαθμός Δυσκολίας: 2