βιολογικο ελληνικο γιαουρτιβιολογικο γιαουρτιελληνικο γιαουρτι κατσικας
Τορτίγιες με κοτόπουλο, λαχανικά και σως γιαουρτιούΣας άρεσε; Κοινοποιήστε το!

Τορτίγιες με κοτόπουλο, λαχανικά και σως γιαουρτιού

Συστατικά
  • 4 τορτίγιες
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
  • 2 φρέσκα μανιτάρια
  • ½ σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • Αλάτι, πιπέρι, κάρυ
  • Ελαιόλαδο
Για τη σως γιαουρτιού
  • 170 γρ. κατσικίσιο στραγγιστό γιαούρτι ”Βελούδο”
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα (απαλή ή πικάντική)
  • 1 κ.γ. μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σως.
  • Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ και ανακατεύουμε να απλωθούν τα μπαχαρικά.
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα ακόμα λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά).
  • Απλώνουμε στις τορτίγιες τη σως, τα λαχανικά και το κοτόπουλο.
  • Τις τυλίγουμε σφικτά σε ρολάκια, τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και τις ψήνουμε στο φούρνο για 6 - 8 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Χρόνος Εκτέλεσης: 30’
Μερίδες: 4
Βαθμός Δυσκολίας: 2

# Instagram

@veloudodairy