από 100% κατσικίσιο γάλα, με υπέροχη βελούδινη γεύση.
Στο καταπράσινο όρος Πάικο στην Πέλλα, με τα πυκνά δάση και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες βρίσκονται οι φάρμες που εκτρέφονται τα κατσίκια που προσφέρουν το γάλα τους για την παραγωγή του αγνού κατσικίσιου κεφίρ «Βελούδο». Ο φυτικός παράδεισος του βουνού Πάικο με την φυσική του ποικιλομορφία και την εύφορη γη του γεννά μοναδικά προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.
Το βιολογικό κεφίρ Βελούδο, παράγεται από 100% βιολογικό κατσικίσιο γάλα, με παραδοσιακό τρόπο που του χαρίζει απαράμιλλη γεύση και ανώτερη ποιότητα.
Tο κεφίρ θεωρείται ως το θαυματουργό ποτό, το οποίο αποτελούσε το μυστικό της μακροζωίας των Kαυκάσιων, το οποίο ξεκίνησε πριν από 2.000 χρόνια. Είναι ένα βιοενεργό και εύγευστο παραδοσιακό ρόφημα, παρασκευασμένο από καλλιέργειες ευεργετικών κόκκων κεφίρ, που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Υπόκειται σε φυσική ζύμωση που το καθιστά κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στο γάλα και τη λακτόζη. Συμβάλει στην αντιμετώπιση εντερικών και στομαχικών διαταραχών, έλκος, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, χοληστερίνη ενώ αποτοξινώνει τον οργανισμό, θωρακίζει το ανοσοποιητικό, έχει αντιμικροβιακή δράση και βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους καθώς τονώνει τον μεταβολισμό.