To βιολογικό γιαούρτι Βελουδάκι παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό γιαούρτι βιολογικό γάλα!
Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του σε ειδικές εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Αφού πήξει το γιαούρτι, τοποθετείται σε τσαντίλες (πάνινες σακούλες) και παραμένει εκεί για 24 ώρες όπου στραγγίζεται με παραδοσιακό – φυσικό τρόπο. Έτσι το «Βελούδο» έρχεται σε εσάς με βελούδινη υφή, αλλά και πιο πλούσια γεύση!