Συστατικά για την παντζαροσαλάτα
- 800γρ. παντζάρι βρασμένο της Βιοαγρός
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 170 γρ. στραγγιστό γιαούρτι «ΒΕΛΟΥΔΟ» ΒιοΑγρός
- ¼ φλ. Χυμός πορτοκαλιού
- Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο ξύδι
- Μερικά φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
Για την παντζαροσαλάτα
- Λιώνουμε τις σκελίδες σκόρδο σε ένα γουδί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι «ΒΕΛΟΥΔΟ», το σκόρδο, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ξύδι , αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ανοίγομε την συσκευασία με τα έτοιμα βρασμένα παντζάρια και τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα.
- περιχύνουμε τα παντζάρια με την σάλτσα γιαουρτιού.
- Τέλος, στολίζουμε με λίγα φύλλα βασιλικού
Τιπς
Μπορούμε να σερβίρουμε τη παντζαροσαλάτα με καρύδια ή ρόδι.
Χρόνος Εκτέλεσης: 15’
Μερίδες: 4 – 6
Βαθμός Δυσκολίας: 1