βιολογικο ελληνικο γιαουρτιβιολογικο γιαουρτιελληνικο γιαουρτι κατσικαςviologiko giaourti youtube
Παντζαροσαλάτα με γιαούρτιΣας άρεσε; Κοινοποιήστε το!

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Συστατικά για την παντζαροσαλάτα
  • 800γρ. παντζάρι βρασμένο της Βιοαγρός
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 170 γρ. στραγγιστό γιαούρτι «ΒΕΛΟΥΔΟ» ΒιοΑγρός
  • ¼ φλ. Χυμός πορτοκαλιού
  • Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο ξύδι
  • Μερικά φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση

Για την παντζαροσαλάτα

  • Λιώνουμε τις σκελίδες σκόρδο σε ένα γουδί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι «ΒΕΛΟΥΔΟ», το σκόρδο, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ξύδι , αλάτι και πιπέρι.
  • Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Ανοίγομε την συσκευασία με τα έτοιμα βρασμένα παντζάρια και τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα.
  • περιχύνουμε τα παντζάρια με την σάλτσα γιαουρτιού.
  • Τέλος, στολίζουμε με λίγα φύλλα βασιλικού
Τιπς

Μπορούμε να σερβίρουμε τη παντζαροσαλάτα με καρύδια ή ρόδι.

Χρόνος Εκτέλεσης: 15’
Μερίδες: 4 – 6
Βαθμός Δυσκολίας: 1

# Instagram

@veloudodairy